Hotell i Torrevieja

De flesta av Torreviejas många hotell ligger på eller i närheten av stranden, så att hitta ett boende som har ett bra och fint läge är oftast inga problem. Det finns ca 10 000 stycken hotellbäddar i och strax utanför Torrevieja så det finns något för alla preferenser.

Några bra hotell som vi kan rekommendera är dessa:

 

Marina Internacional 

Trevligt hotell som ligger endast 3 minuter från hjärtat av Torrevieja. Är mer av typen lägenhetshotell, rummen är fullt utrustade med A/C, tvättmaskin, kabel-TV, kylskåp och kök. Ligger vid Playa Acequión, Puerto Deportivo Marina Internacional.

Hotel Juan Carlos

Ett riktigt budgetalternativ, 300-500 kr/natt så väldigt billigt. Ett litet familjehotell med enkel standard. Ligger på Calle Apolo 85.

The Cabo Cevera Hotel

Bekvämt mellanklasshotell, 3 stjärnigt, mitt vid strandpromenaden i Torrevieja. Perfekt för den som vill ha nära till centrum och bad.

Aldea Del Mar

Ett lyxigare alternativ är dessa lägenheter som ligger i Urb Aldea Del Mar C/ Echegaray, Edificio Nâº24,bajo. Fastigheten är designad av den kände spanske arkitekten Pedro Alzoup. Fullt utrustade lägenheter i det övre segmentet. Väldigt vacker belägen pool som blickar över strand och hav.

La Zenia Hotel

Ett perfekt hotel för barnfamiljen, detta 4 stjärniga hotell har allt barnen vill, inklusive två enorma stjärnformade pooler. Två stränder att välja på bara några hundra meter därifrån, vidare så finns det hela 10 golfbanor, ridanläggning samt småbåtshamn inom bekvämt avstånd. Ligger i Urb. La Zenia, Playas de Orihuela.